Garantie:

BeMy jewels hecht heel veel waarde aan tevreden klanten. Daarom geeft BeMy jewels op alle sieraden garantie. Garantie die past bij uw aankoop.

Standaard heb je recht op de standaard geldende wettelijke garantie. De Nederlandse wet stelt dat jij als consument mag verwachten dat een product gedurende een logische termijn 'deugdelijk' is. Dat betekent dat je ervan uit mag gaan dat het door jou bestelde product bij normaal gebruik een te verwachten tijd meegaat.  BeMy Jewels geeft op alle zilveren sieraden 3 maanden garantie en op alle gouden sieraden 6 maanden garantie. Binnen de termijn van de garantie kun je een product dat gebreken vertoont aan ons terugsturen voor reparatie of - als repareren niet lukt - vervanging voor een gelijkwaardig product.

Buiten de garantie valt:
Breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is).
Beschadiging door normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerde behandeling.
Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak.
Verkleuring door een hoge zuurgraad van de huid.
Bewerking door een andere partij dan BeMy Jewels.

Om lang te kunnen genieten van uw BeMy Jewels sieraad, is het belangrijk zorgvuldig met uw sieraad om te gaan. BeMy Jewels sieraden worden zorgvuldig gemaakt van mooie materialen, maar het blijft een sieraad. Wees er dus altijd voorzichtig mee.  

Belangrijke tips voor het juiste onderhoud van en gebruiksregels voor uw BeMy Jewels sieraden:

  • Bescherm uw sieraad tegen krassen en butsen.
  • Vermijd het contact tussen uw sieraad en harde oppervlakken. Doe het niet aan boven een harde vloer.
  • Doe het sieraad af voordat u gaat sporten, huishoudelijk of ander ruw werk gaat doen en wanneer u gaat slapen of douchen.
  • Vermijd het contact tussen het sieraad en chemische middelen zoals parfum, schoonmaakmiddelen en middelen gevonden in zwembaden.